پارکت لمینت
جهت مشاهده رنگ بندی و قیمت روی برندها کلیک کنید
قیمت و خرید انواع پارکت لمینت
مشاهده انواع پارکت لمینت خاص
پارکت لمینت
پارکت امروزه به یکی از متداول ترین نوع کفپوش در منازل و ادارات تبدیل شده است. کف پوشی که هم عایق خوبی است و هم زیبایی مناسبی را دارد. پارکت در گذشته بیشتر به صورت پارکت چوبی طبیعی که با تکههای کوچک به صورت پازلی در کنار هم قرار میگرفت ساخته میشد که مشکلات فراوانی به همراه داشت و از جمله آنها میتوان به تعمیرکردن و ساب و لاک زدن هر ساله اشاره نمود. اما امروزه با فناوریهای جدید انواع جدید تری از پارکت به بازار عرضه شدهاست که به پارکت لمینت شناخته میشوند.
پارکت لمینت از جنس خرده های چوب با روکش HDF می باشد که روکش آن دارای استانداردهای گوناگون از AC3 تا AC6 است که منظور از آن مقاومت لایه سطحی آن در برابر فرسایش است. پارکت لمینت دارای چهار طرف کلیک می باشد که در کنار هم بدون هیچ چسبی قرار می گیرند. رویه لمینیت در برابر آب مقاوم بوده ولی لایه ی چوبی و کلیک های آن آسب پذیر هستند. لمینت در ضخامت های 6 ، 7 ، 8 ، 10 ، 12 میلیمتر موجود است که رایج ترین آن ها 8 میلیمتر می باشد.
در رابطه با کیفیت تولیدی پارکت یا لمینت، باید توجه کرد که پارکت تمام چوب یا HDF نسبت به پارکتهای MDF دارای کیفیت بالاتری هستند. همچنین کیفیت کلیک و نحوه چفت شدن آنها در یکدیگر نیز در طول عمر پارکت بسیار مهم هستند.
حال شاید سوال شما این باشد که پارکت قیمت مناسب و پارکت ارزان از کجا بخرم و چگونه متوجه شوم که سرمایه گذاری درستی انجام داده ام؟ در این رابطه بایستی از نظر کارشناسان و تحقیقات شخصی بهره بگیرید تا در میان برندهای گوناگون به بهترین نتیجه بر اساس سلیقه و بودجه خود برسید. طبیعتا مراجعه به فروشگاههایی که دارای تنوع برند یا تنوع رنگ پارکت بالا هستند میتواند در این زمینه به شما کمک شایانی بنماید.
شرکت فرتاک ( فروش و نمایندگی پارکت غرب تهران ) ارایه دهنده کفپوش و پارکت لمینت با قیمت مناسب در غرب تهران است و می تواند در این زمینه به شما یاری رسانده تا کفپوشی مناسب با قیمتی مناسب در خانه خودتان داشته باشید. برای خرید پارکت و بازدید از مدل ها و رنگ های روز می توانید با مراجعه به شرکت فرتاک به بهترین تصمیم گیری برسید.
مزایا و معایب پارکت لمینت دانستنی است. حالا که داریم با آخرین متدهای طراحی و معماری روز دنیا پیش میرویم و از ابزار و کفپوش های جدید برای منازلمان استفاده میکنیم لازم است که نوع انتخاب و خریدمان را نیز تغییر دهیم. یعنی آگاهانه و از روی دانش یک کفپوش یا دیوار پوش و یا هر چیز دیگر را خریداری کنیم. این روزها دانستن و افزایش اطلاعات کار چندان سختی نیست. همه ما به اینترنت دسترسی داریم و کافیست در صفحه کوچک تلفن همراه خود کلمه یا جملهای را سرچ کنیم تا با دنیایی از اطلاعات روبه رو شویم. در دنیای کفپوش ها با تنوع بسیاری روبه رو هستیم. شاید به جرات بتوان گفت تمام گزینههایی که پیش رو داریم، زیبا، بادوام و بسیار کاربردی هستند. انواع کفپوش همچون موکت، سنگ، مرمر، سرامیک، پارکت، پارکت لمینت و ... باز هر کدام در نوع خودشان دارای تنوع بوده و همین موضوع انتخاب را برایمان سختتر و پیچیدهتر میکند. تنها راهکاری که میتواند کار ما را راحت کند بررسی مزایا و معایب پارکت لمینت و مقایسه با سایر کفپوش هاست.
دانش خود نسبت به محصول مورد نظر را بالا ببریم
تعویض کفپوش امری نیست که بگوییم سالی یک بار این کار را انجام میدهیم و اگر الان دلمان را زد خب کاری ندارد تعویضش میکنیم. حتی اگر بودجه آن هم حاضر و آماده در جیب داشته باشیم به دردسرش نمیارزد. زیرا هر بار برای تعویض کفپوش باید کل خانه و زندگی خود را جمع کرده و دوباره پهن کنید. بنابراین بهتر است همان ابتدا با چشمان باز به خرید برویم و بدانیم دقیقاً چه میخواهیم و قرار است چه کارایی برای ما داشته باشد. از طرف دیگر لازم است که بدانیم درصورت انتخاب یک کفپوش خاص با چه مشکلاتی مواجه میشویم. آیا تحمل این معایب برایمان کار راحتی خواهد بود و یااینکه بخاطر معایب پارکت لمینت بهتر است از همین ابتدا از خریدش صرف نظر کرده و به دنبال یک کفپوش دیگر باشیم.
قرار نیست پارکت لمینت چون یکی از متداول ترین کفپوش ها در طراحی داخلی است بدون عیب باشد و بخاطر اینکه طرفداران زیادی دارد پس حتماً به خرید و کاربردش در منزلمان اصرار کنیم. در اینجا سعی داریم که به مزایا و معایب پارکت لمینت اشاره کنیم تا بدانید چه نوع کفپوشی را در زیر پای خود اجرا خواهید کرد.
انواع پارکت لمینت
یکی از بزرگترین چالشها در هنگام خرید پارکت لمینت، تنوع طرح و رنگ گسترده این محصولات است. توجه داشته باشید که هریک از محصولات بسته به نوع مواد اولیه، کاربرد و نحوه نصب با یکدیگر متفاوت هستند و برای یک مکان خاص مورد استفاده قرار میگیرند. با این وجود، هر یک از پارکت لمینتها از 4 لایه عمده تهیه شدهاند و طول عمر و ماندگاری این محصول به جنس این لایهها بستگی دارد.
در این بخش قصد داریم تا مواردی که باعث تفاوت پارکت لمینتها با یکدیگر میشود را بررسی نماییم. به طور کلی، مهمترین پارامترها در تقسیم بندی پارکتها به شرح زیر است :
- جنس هسته اصلی
- بافت و سطح رویه
- ضخامت
- ابعاد
- نوع لبه
- سیستم اتصال
- براساس کد (AC Rating)
در ادامه این بخش به بررسی مهمترین فاکتورها خواهیم پرداخت و بعد از آن انواع پارکت لمینت ایرانی را معرفی خواهیم کرد:
-
هسته اصلی یا مغزی لمینت
جنس و کیفیت کفپوش اولین نکتهای است که در هنگام خرید پارکت لمینت باید به آن توجه شود. همانطور که میدانید، کفپوش لمینت یک کفپوش چند لایه است و میتوان لایههای آن را به دستههای زیر تقسیم کرد :
- لایه زیرین
- هسته اصلی
- لایه طرح دار
- لایه پوشش نهایی
هسته اصلی کفپوش دارای ساختار چوبی است و از الیاف چوب یا خمیر چوب که تحت فشار بالا قرار داشته است، ساخته میشود. این لایه وظیفه اصلی تحمل بار و مقاومت در برابر فشارهای ناشی از کفش و رفت و آمد را بر عهده دارد. در حالت کلی این لایه از جنس MDF، HDF، HPLو DPL است.
نکته دیگری که وجود دارد این است که هرچه میزان تراکم الیاف چوب و میزان فشار وارد بر این لایه بیشتر باشد، کفپوش از دوام بالاتر و کارایی بهتر برخوردار خواهد بود.
-
ضخامت
یکی دیگر از عوامل مهم در هنگام خرید و فاکتورهای تاثیرگذار بر قیمت پارکت لمینت، ضخامت کفپوش است. به طور کلی لمینتها در چهار ضخامت مختلف طراحی و تولید میشوند. ( البته برخی از فروشندگان و تولید کنندگان اقدام به تولید سفارشی یا خاص این دسته از کفپوشها در ضخامتهای مختلف میکنند.) اما در حالت معمول، ضخامت پارکت لمینتها حدود 7 میلیمتر، 8 میلیمتر، 10 میلیمتر و 12 میلیمتر است. این موضع که کفپوش با چه ضخامتی برای فضا مناسب است به عوامل زیر بستگی دارد :
- تراز ارتفاع موجود و کف فضا در مقایسه با فضاهای اطراف چقدر است.
- میزان رفت و آمد. ( برای مکانهای پر رفت و آمد بهتر است که از کفپوشها با ضخامت بالا استفاده نماییم.)
- زیر سازی و بستری که لمینت بر روی آن نصب میشود.
توجه داشته باشید که افزایش ضخامت کفپوش به معنای افزایش ضخامت هسته است. بنابراین اگر فروشندهای در هنگام فروش پارکت لمینت در رابطه با ضخامت هسته صحبت کرد، منظورش همان ضخامت هسته پارکت است که بر روی دوام و طول عمر کفپوش تاثیر دارد.
-
مقاومت نسبت به خشپذیری (AC Rating)
یکی از مهمترین فاکتورها در دسته بندی انواع کفپوش پارکت لمینت، میزان خشپذیری محصول است. به طور کلی محصولات را براساس میزان مقاومت نسبت به خش پذیری میتوان به 6 گروه تقسیم کرد و این گروهها دارای ردههای 21،22،23،31 و 33 میباشد.
انواع پارکت لمینت براساس برند :
در این بخش قصد داریم تا انواع پارکت لمینت را براساس برند خدمت شما معرفی نماییم. لیست برندهای محبوب ایرانی به شرح زیر است :
- پارکت لمینت آلتون
- پارکت لمینت تکنوفلور
- پارکت لمینت آرتا
- پارکت لمینت یونیک
- پارکت لمینت بلا کلیک
- پارکت لمینت ایزوفام
- لمینت ایرانی هانتر
- پارکت لمینت وینتریور
- پارکت لمینت یشیل
- پارکت لمینت واریو کلیک
- پارکت لمینت سوپر داچ
- پارکت لمینت دنیز
- پارکت لمینت دکو
- پارکت لمینت کرونوتکس
- پارکت لمینت انزو
- پارکت لمینت الیت
- پارکت لمینت لوناتکس
- پارکت لمینت وینتریور
- پارکت لمینت ادونس
- پارکت لمینت رینبو
پارکت لمینتها یکی از محبوبترین کفپوشها برای پوشاندن سطح کف ساختمانهای اداری، تجاری و مسکونی به حساب میآیند. این محصول توسط تولید کنندگان داخلی و خارجی طراحی و به بازار عرضه میشود و تنوع آن به گونهای است که تمام سلایق را پوشش خواهد داد؛ لذا در هنگام خرید پارکت لمینت و انتخاب محصول مناسب با چالشی پیچیده و دشوار مواجه نخواهید شد.
معرفی پارکت لمینت و مزایا و معایب آن
پارکت لمینت کفپوشی مجزا از پارکت است و این که این دو همیشه جای هم استفاده میشوند یک اشتباه رایج است. پارکت لمینت از لایههای بهم فشرده چوبی ساخته شده و برعکس پارکت مستقیماً از چوب درختان تهیه نشده است. البته شکل ظاهری آن همان چیزی است که در پارکت میبینید اما جنس، مقاومت، دوام و حتی نصب آن با پارکت کاملاً تفاوت دارد. HDF یا الیاف چوبی بهم فشرده ساختمان اصلی لمینت را تشکیل میدهد که در پنج لایه ترکیب شده است. علت اینکه این نوع کفپوش به پارکت لمینت معروف شده است خاصیت لایه لایه بودن آن است.
مزایای پارکت لمینت
- از پارکت لمینت هم برای منازل و هم محیطهای اداری، کاری و فروشگاهی استفاده میشود. نوع نصب آن بسیار راحت بوده و این قابلیت را دارد که حتی در صورت جابجایی لمینت ها را نیز جدا کرده و همراه خود ببرید. این نوع از پارکت به کف نمیچسبد بلکه معمولاً یک فوم به ضخامت دو میلیمتر در زیر آن پهن میکنند. لمینت ها را روی همین فومها سوار میکنند. استفاده از فوم میتواند یکی از مزایای پارکت لمینت باشد. زیرا خود به عنوان عایق گرما و صدا عمل کرده و از طرف دیگر مانع تماس پارکت با کف میشود. ممکن است شما پارکت لمینت را روی کف سنگ، سرامیک و یا سایر کفپوش ها نصب کنید. این نصب به کفپوش قبلی آسیبی نمیرساند و اگر زمانی هم قصد داشتید کفپوش لمینت خود را ریموو کنید، آسیبی به کف پیشین وارد نشده است.
- پارکت لمینت نصب بسیار راحتی دارد. خیلی وقتتان را نمیگیرد. معمولاً در پروسه بازسازی منزل آنقدر ریخت و پاشها ادامه دار است که واقعاً تحمل هر کار اضافهای صبر ایوب میخواهد. در بیشتر مواقع هم تغییر کفپوش آخرین کار بوده و بعد از آن شما آمادهاید که به چیدمان منزل نوی خود برسید. خب در چنین شرایطی هر چه سریعتر کار کفپوش ها به پایان برسد آن هم با حداقل ریخت و پاش به نفعتان است. پارکت لمینت از آن دست کفپوش هایی است که در این زمینه آزارتان نمیدهد و به سرعت به آنچه دلخواهتان است دست پیدا میکنید. البته این نکته هم باید یادآوری شود که برای نصب پارکت لمینت زیرسازیها باید انجام شده و کاملاً صاف و یکدست باشد اگر جایی کمی برآمدگی یا تورفتگی داشته باشد نیازمند برطرف شدن است. نصب این کفپوش به این صورت است که از طریق کلیکهایی که روی آن تعبیه شده به صورت نر و ماده در هم قرار گرفته و چفت میشوند. به همین دلیل باز کردن آن هم کار سختی نبوده و بدون آسیب میتوانید تمام پارکت لمینت ها را از هم جدا کنید.
- یکی دیگر از مزایای این نوع کفپوش این است که اگر قسمتی از آن دچار خدشه یا آسیبی شد که نمیتوانستید از آن چشم پوشی کنید جای نگرانی ندارد آن بخش را با یک قطعه جدید جایگزین میکنید بدون اینکه نیاز به کنده کاری و ریخت و پاش مجدد داشته باشید. البته جنس پارکت لمینت به گونهای است که معمولاً به این راحتیها آسیب نمیبیند اما خب اتفاق است و ممکن است کفپوش شما از آن دور نباشد. به هر حال اگر جایی مشاهده کردید که شکل و ظاهر بخشی از پارکت شما تغییر کرده لازم نیست آن را تحمل کنید و در یک فرصت مناسب با یک کفپوش سالم جایگزین کنید.
- در ادامه بحث مزایا و معایب پارکت لمینت باید به این نکته اشاره کنیم که لمینت برعکس پارکت پس از اینکه نصب شد نیازی به ساب و لاک نداشته و خیلی سریع میتوان از آن استفاده کرد. در واقع یکی از نقاط قوت آن نسبت به پارکتها همین موضوع است که برای این کار اتلاف وقتی نخواهید داشت.
- یکی از ویژگیهایی که شرکتهای به نام لمینت سازی سعی در اجرای آن دارند بحث آنتی باکتریال و ضد حشره بودن پارکت لمینت است. این نکته بسیار مهم است و نمیتوان از آن چشم پوشی کرد هیچ یک از ما دوست نداریم پس از بازسازی منزل و درست زمانی که میخواهیم از این طراحی جدید لذت ببریم به فکر جنگیدن و از بین بردن حشرات باشیم. معمولاً برندهای به نام این فاکتور را رعایت کرده و محصولی که ارائه میدهند ضد حشره و آنتی باکتریال بوده و برای شما خطر و زحمتی ایجاد نمیکند. بخصوص اگر در منزل خود کودک دارید خیالتان از هر بابت راحت باشد و فرزند دلبندتان ساعتها میتواند روی این پارکتها بازی کند بدون اینکه خطر غیر بهداشتی یا گزش حشرات موذی او را تهدید کند.
- پارکت لمینت ها ضد حریق ساخته میشوند. معمولاً استفاده از چوب در طراحی داخلی منزل ممکن است این ترس را به دل بیاندازد که به راحتی دچار حریق شده و در صورت بروز آتش سوزی شدت آن را بالا میبرد. حقیقت این است که برای تولید کنندگان در کنار کیفیت و زیبایی سلامت نیز عنصر بسیار مهمی تلقی میشود. پارکت لمینت ها به صورت ضد حریق ساخته میشوند و به این راحتی نمیسوزد. برای مثال شاید در مورد کفپوشی مثل موکت همیشه نگرانی سوختن بخشی یا همه آن به یک دغدغه تبدیل شود اما در مورد لمینت چنین چیزی را تجربه نخواهید کرد، با سیگار، ذغال و یا هر چیز دیگری نمیسوزد. البته که باید در نگهداری آن حواستان را جمع کنید اما در کل پارکت لمینت بیدی نیست که با این بادها بلرزد.
- مورد بعدی از مزایای پارکت لمینت این است که در برابر آب مقاوم است. درواقع به راحتی با ریختن آب روی سطح آن آسیبی نمیبیند. بهترین راهکار این است که از ریختن آب روی آن جلوگیری کنید و در صورت خیس شدن هم با یک دستمال خشک آن را پاک کرده و اجازه ندهید آب به داخل آن نفوذ کند زیرا ممکن ست در طولانی مدت لایههای چوبی آن رطوبت گرفته و از عمر پارکت لمینت شما کاسته شود. لمینت ها قابل شست و شو نیستند و برای تمیز کردن آنها باید از تی مخصوص پارکت و شویندههای پارکت استفاده کنید. همچنین در صورتی که حس کردید لمینت شما کمی مات شده و براقیت پیشین را ندارد با مواد مخصوص آن را واکس زده و برق بیاندازید. این قابلیت برای لمینت محفوظ است.
- ممکن است در منطقه مرطوبی زندگی کنید و همیشه دلتان خواسته باشد که کف خانه خود را با پارکت فرش کنید اما از آنجایی که مناطق مرطوب برای پارکت کردن مناسب نیستند این خواسته خود را به فراموشی سپردهاید. باید مژده بدهیم که پارکت لمینت برای مناطق مرطوب هم کاربرد دارد و میتوانید از آن در منازل یا محیطهای کاری خود استفاده کنید.
- در مورد هزینه و قیمت هم بهتر است بدانید که قیمت پارکت لمینت نسبت به سنگ و سرامیک بسیار بصرفه تر و بهتر است. با اینکه از کفپوش های محبوب بوده و بیشتر مردم ترجیح میدهند از آن استفاده کنند. اما خب قیمت بهتری داشته و میتوانید در بودجه خود صرفه جویی کرده یا پول خود را صرف پارکت لمینت با کیفیت بسیار بالاتر کنید.
معایب پارکت لمینت
- وقتی صحبت از مزایا و معایب پارکت لمینت میکنیم باید به معایب لمینت کف هم اشارهای داشته باشیم. همه چیز به طور صد درصدی عالی و خوب نیست. برای مثال اگر برای منزل خود سیستم گرمایش از کف تعبیه کردهاید این نکته را بدانید که لمینت گزینه خوبی برای کفپوش نمیباشد و بهتر است از سنگ و سرامیک استفاده کنید. پس از گذشت مدتی این حرارت به بافت لمینت آسیب میرساند و شاید مجبور شوید که دوباره کفپوش منزلتان را تعویض کنید پس بهتر است از همین ابتدا تکلیف خودتان را روشن کنید یا گرمایش از کف بدون کفپوش لمینت و یا گرمایش از کف را فراموش کنید.
- از معایب دیگری هم برای پارکت و هم پارکت لمینت در نظر میگیرند بحث انبساط و انقباض آن در طول فصلهای سرد و گرم سال است. این نکته ممکن است موجب تغییر شکل پارکت و یا صدا کردن لمینت ها شود. البته هنگام نصب از اطراف فضایی را برای انبساط پارکتها بازمی گذارند که خود این باز بودن فضای کناری هم گاهی موجب مشکلاتی از قبیل جمع شدن گردو خاک و آشغال میشود.
- ضریب سایش پارکت لمینت را با AC نشان میدهند هرچه رقمی که کنار آن قرار میگیرد بالاتر باشد یعنی مقاومت بیشتری در برابر سائیدگی و پا خوردن دارد. به همین دلیل قیمت آنهایی که مقاومت بیشتری دارند نسبت به سایرین بالاتر بوده و این نکته هم بدانید که مقاومت پایینترها در برابر خش هم آسیب پذیرتر هستند و احتیاج به مراقبت بیشتری دارند.
چرا قیمت پارکتها با یکدیگر متفاوت است ؟
به طور کلی میتوان گفت که عوامل بسیاری در قیمت نهایی پارکتها تاثیر گذار است. اما نکتهای که وجود دارد این است که تمام مشتریان و مراجعه کنندگان حق دارند که بدانند چرا هزینه بیشتری را برای یک محصول میپردازند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در این بخش عوامل تاثیر گذار بر قیمت پارکت را با یکدیگر بررسی کنیم. این عوامل به شرح زیر است :
1. مقاومت سایشی پارکت (AC)
یکی از مهمترین فاکتورها برای تشخیص پارکت خوب از پارکت بیکیفیت، میزان مقاومت سایشی آن است که با AC نشان داده میشود. در حقیقت مقاومت سایشی به معنای میزان مقاومت کفپوش در برابر اجسام خارجی است. هرچه کفپوش از مقاومت بیشتری برخوردار باشد، کیفیت بهتری خواهد داشت.
2. خارجی یا ایرانی بودن
همانطور که میدانید قیمت ارز یکی از عوامل دخیل در قیمت پارکتهای خارجی است. به همین دلیل نمیتوان با قطعیت گفت که پارکتهای خارجی گران قیمت از کیفیت بهتری در مقایسه با پارکتهای ایرانی برخوردار هستند. همچنین، بسیاری از پارکتهای خارجی موجود در بازار، فیک و غیر اصلی هستند؛ زیرا هیچ نمایندگی رسمی در کشور ندارند. به طور کلی میتوان گفت که ایرانی و خارجی بودن یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت پارکت است اما نشان دهنده کیفیت نمیتواند باشد.
3. برند پارکت
از گذشته تا به امروز، برند محصولات تاثیر زیادی در قیمت تمام شده کفپوشها در هنگام خرید آنلاین پارکت یا خرید حضوری داشته است. اما نکتهای که وجود دارد این است که قطعا باید کفپوش را از برندهای معروف تهیه کرد که کیفیت بهتری دارند و شامل خدمات پس از فروش و گارانتی میشوند.
4. گارانتی
از دیگر نکات تاثیرگذار در قیمت پارکت در هنگام خرید میتوان به میزان اعتبار و گارانتی آن اشاره کرد. برای مثال، برخی از محصولات دارای حداقل 10 سال گارانتی هستند و قیمت بالاتری در مقایسه با دیگر محصولات دارند.
5. مواد اولیه و تکنولوژی تولید
یکی از مزیتهای خرید آنلاین پارکت این است که در هنگام خرید میتوانید به راحتی اطلاعات آن را مطالعه کرده و از مواد اولیه آن آگاه شوید؛ زیرا مواد اولیه و تکنولوژی تولید، مواردی نیست که بتوان به راحتی در هنگام خرید تشخیص داد و نیاز به کسب اطلاعات فراوان دارد.
برای مثال، نکتهای که در هنگام خرید پارکت باید در نظر بگیرید این است که پارکت حتما دارای مغزی " اچ دی اف" باشد؛ زیرا تنها مغزی مورد تایید توسط اکثر افراد فعال در این حوزه، همین مغزی است. برندهای مختلف از مغزیهای متفاوتی به لحاظ تراکم برای تولید پارکت استفاده میکنند و همین موضوع باعث شده تا قیمت نهایی پارکتها متغیر و گاهی پایین بیاید. توجه داشته باشید که متاسفانه مشتریان تاوان خرابی کفپوشهای بیکیفیت و بی دقتی تولید کنندگان یا فریب فروشندگان را پس خواهند داد.
6. قیمت بر اساس بازار
شاید باورش برایتان سخت باشد اما همیشه قیمت پارکت بعد از تعطیلات سال نو و یا بر اساس تغییرات قیمت ارز افزایش مییابد. بنابراین بهتر است که محصول مورد نظر خود را در زمان مناسب و یا در جشنوارها و تخفیف ها تهیه کنید.
7. قیمت بر پایه کیفیت
در موارد بالا عنوان کردیم که مقاومت سایشی از عوامل تاثیر گذار در قیمت نهایی کفپوش است. اما تنها میزان مقاومت سایشی و جنس مغزی در قیمت و کیفیت پارکت تاثیر گذار نیست. از دیگر موارد تاثیرگذار در کیفیت پارکت میتوان به عواملی همچون عایق صدا و گرما و ضد آب بودن اشاره کرد.
8. قیمت بر اساس سود فروشنده
بسیاری از فروشندگان بستهها و مزایایی را به خریدار پیشنهاد میدهند که بیشترین سود را برای فروشنده دارد؛ لذا محصول مورد نظرتان را از فروشگاههای معتبر خریداری نمایید و قبل از خرید آنلاین پارکت یا خرید حضوری تحقیقات کاملی در رابطه با برند پارکت و فروشنده انجام دهید.
چگونه تشخیص دهیم که قیمت پارکت با کیفیت آن همخوانی دارد ؟
قبل از هرگونه اقدام، قیمت پارکت مورد نظرتان را در چند سایت چک کرده و قیمتها را مقایسه کنید. توجه داشته باشید که برخی از فروشگاهها قیمت کفپوش را همراه با هزینه نصب به شما اعلام میکنند و برخی دیگر بدون آن. همچنین، برخی دیگر از فروشگاهها در خرید آنلاین پارکت، قیمت کفپوش را پایین در نظر میگیرند اما از طرف دیگر، هزینههای نصب و حمل و نقل را بسیار گران در نظر میگیرند. به طور کلی، بهتر است که در هنگام خرید پارکت از متخصصین و مشاورین بخواهید که شرحی کلی از موارد زیر در اختیار شما قرار دهند:
- قیمت پارکت
- هزینه حمل و نقل
- هزینه نصب پارکت
- قیمت ابزارآلات پارکت
- هزینه 0 تا 100
- برگه گارانتی شرکت سازنده و استعلام
جمع بندی مزایا و معایب پارکت لمینت
در نهایت با دانشی که نسبت به مزایا و معایب پارکت لمینت به دست آوردهاید میتوانید تشخیص دهید که آیا این نوع کفپوش همانی است که همه یا اکثر نیازهای شما را برآورده میکند یا خیر؟ شاید آن چیزی که پیش از این فکر میکردید تنها یک تصور از این نوع کفپوش بوده و حالا صلاح می دانید که نوع دیگری را انتخاب کنید.