دکوراسیون فروشگاهی با فرتاک

دکوراسیون فروشگاهی و ایده پردازی های نوین

امروزه به جهانی پر از شگفتی و خلاقیت گام نهاده ایم. این نوع خلاقیت و نوآوری به خصوص در زمینه هنر دکوراسیون و نوع خاص آن یعنی دکوراسیون فروشگاهی جلوه بارزی پیدا کرده است. اصولا یکی از راه های جذب و جلب مشتری به داخل یک فروشگاه ظرافت های به کار رفته در معماری داخلی فروشگاه یا معماری داخلی مغازه می باشد. مشتری دوست دارد زمانی که به محیط یک فروشگاه یا مغازه گام می گذارد با تازگی و محصولاتی که به اشکالی متفاوت و در قفسه هایی رنگارنگ و جذاب چیده شده اند برخورد نماید. به عبارتی این اصل را که دکوراسیون فروشگاهی موفق باید بتواند جذابیت بصری را به بیننده القا کند در خود نهفته داشته باشد.

برای ساخت و طراحی یک دکوراسیون فروشگاهی موفق لازم است تا از اصول و قواعد خاصی که می توانند به طراحی موفقیت آمیز دکوراسیون داخلی فروشگاه منجر می شود پیروی کنیم. به عنوان مثال برای طراحی دکوراسیون فروشگاهی یا دکوراسیون فست فود حتما لازم نیست به طریق مشابهی عمل کنیم و حتی نوع رنگ بندی و طرح ها یا اشکال مختلفی که در این نوع دکوراسیون به کار می رود با سایر دکوراسیون های موجود باید متفاوت باشد. شما نمی توانید از یک دکوراتور موفق و مجرب انتظار داشته باشید که در هر دو زمینه دکوراسیون فروشگاهی و یا اغذیه فروشی از یک نوع مدل و طرح استفاده نماید. لازم است تا سلیقه ها و احساسات مشتریان این دو محل و مکان متفاوت در نظر گرفته شود و با توجه به این ذائقه ها دکوراسیون مورد نظر نیز طراحی گردد.

در صورتی که تمایل دارید تا اطلاعات بیشتری در خصوص انواع دکوراسیون فروشگاهی یا معماری داخلی فروشگاه و متدهای متنوع آنها به دست آورید توصیه می کنیم تا در ادامه این مطلب نیز ما را همراهی بفرمایید.

رنگ بندی در دکوراسیون فروشگاهی

طیف رنگ های تند می تواند پیشنهاد جالبی باشد که معمولا دکوراتورهای حرفه ای آن را به بهترین نحوی به مرحله اجرا در می آورند. این نوع رنگها می توانند ضمن آن که از نظر بصری محصول و جزئیات محصول را نیز در کنار تنالیته خود بازنمود دهند همچنین به زیباسازی فضا و دکور مغازه نیز جلوه دیگری ببخشند. پیشنهاد ما طیف رنگ های گرم و زنده از قبیل رنگ قرمز برای محیط های فروشگاهی از قبیل دکوراسیون فروشگاهی لباس فروشی یا به طور کلی پوشاک بچه می باشد. رنگ های قرمز یا صورتی در صورتی که برای قفسه ها یا چیدمان میز و صندلی های موجود و حتی رنگ بندی سالن های فروشگاه به کار رود می تواند در کنار لگوها و آرم های تبلیغاتی تصویری زیبا و جذاب خلق کند.

امروزه یکی از روش های جذب مشتری در کنار تبلیغات گسترده استفاده از هنر تزیین و طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه یا به عبارتی دکوراسیون فروشگاهی می باشد. البته اگر بین مشاغل فروشگاهی یا بالفرض صنف رستورانها یا فست فودها تفاوت قائل شویم باید این نکته را هم در نظر بگیریم که مشتریان و مراجعه کنندگان به این دو صنف هم کاملا از یکدیگر متفاوت هستند. بدین معنی که استفاده از رنگهای تند و گرم به همان اندازه که تنالیته مناسب و جذابی را در دکوراسیون فروشگاهی یا معماری داخلی فروشگاه به وجود می آورد به همان نسبت نیز کاربرد این رنگ ها در دکوراسیون مغازه یا معماری داخلی مغازه که مثلا یک فروشگاه مواد غذایی است یا در یک رستوران می تواند نتیجه عکس را در پی داشته باشد. در رستوران ها و تالارهای پذیرایی مجلل که در آنها اصول دکوراسیون توسط دکوراتورهای حرفه ای به خوبی رعایت شده است، از رنگ های با تنالیته ملایم استفاده می شود تا مشتری احساس خستگی نکند و بتواند پشت میزش از خوردن غذاهای مختلف احساس رضایت و لذت کند.

ترکیب نور در دکوراسیون فروشگاهی

یکی از اصولی که دکوراتورهای مجرب به طرز خارق العاده ای می توانند آن را پس از طراحی و نصب متریال های مختلف در دکوراسیون فروشگاهی به کار ببرند استفاده از نورپردازی مناسب در فضای فروشگاه یا در دکور مغازه و همچنین دکور فروشگاه می باشد. همواره باید در نظر داشته باشید که یکی از فاکتورهای ترغیب مشتریان به خرید محصولات از فروشگاه های مختلف استفاده از نور پردازی موفق در دکوراسیون داخلی فروشگاه و کاربردهای آن می باشد.

اصولا به تناسب این که نور پردازی به صورت مستقیم یا غیر مستقیم صورت می گیرد میزان تشخیص خطوط دکوراسیون و نیز تمایز محصولات برجسته و خاصی که می خواهید مشتری پس از ورود به این فضا روی آنها تمرکز پیدا کند نیز متفاوت است. در بعضی موارد نیز لازم است تا نورپردازی با تنالیته نرم و ملایم صورت گیرد و مشتری ضمن ماندگاری بیشتر در این فضا فرصت انتخاب را از بین اجناس موجود در فروشگاه داشته باشد. در طراحی و اجرای دکوراسیون فروشگاهی یا در اصطلاح معماری داخلی فروشگاه لازم است تا از انواع لامپ ها و لوسترهای مختلفی بدین منظور استفاده شود. فراموش نکنید نورپردازی در دکوراسیون فروشگاهی موجب می شود تا فضای یک فروشگاه و دکوراسیون داخلی فروشگاه بزرگتر یا کوچکتر از اندازه واقعی به نظر برسد.

ابزار نوردهی در دکوراسیون داخلی فروشگاه

برخی از این چراغ ها و ابزار نوردهی در فضای دکوراسیون داخلی عبارتند از:

1-لوسترها: لوسترها در دکوراسیون فروشگاهی غالبا به شکل لوسترهای تکی آویز و یا لوسترهای گسترده کاربرد دارند. اصولا لوسترها در سقف های مرتفع مورد استفاده قرار می گیرد. لوستر تکی در نوردهی فضاهای کمتر و لوسترهای گسترده به منظور استفاده در فضاهای بیشتر و نورپردازی بیشتر در دکور فروشگاه مورد استفاده قرار می گیرند.

2-لامپ های هالوژن: معمولا لامپ های هالوژن همان کاربردهای لوسترها را در نورپردازی دکوراسیون فروشگاهی دارند و غالبا در مواردی که امکان نصب انواع لوستر در دکور فروشگاه وجود ندارد از این نوع لامپها استفاده می شود.

3- لامپ های LED  نور مخفی: این لامپ ها نسل جدید لامپها با نور بالا می باشند که به منظور استفاده در فضاهایی از سقف که باید از نور مخفی که ملایم ترین نوع نورپردازی در دکور فروشگاه است مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین در نورپردازی مدرن به عنوان یکی از اصول دکوراسیون فروشگاهی یا دکوراسیون مغازه لازم است تا دکوراتور روش های استفاده از لوسترهای تکی، مختلط یا حجم های نوری گسترده را بداند و به بهترین شکل ممکن اجرا کند. لازم به ذکر است این نوع نورپردازی به شکل توکار صورت گرفته و وجاهت زیادی به فضای فروشگاه یا دکور مغازه شما می بخشد. دکوراتورهای حرفه ای همچنین از روش های مختلف توزیع نور و تمرکز آن اطلاع داشته و نیز متدهای چیدمان مناسب اشیا و بهره گیری مناسب از فضاهایی که از دید نورپردازی دور مانده نیز بهره می گیرند. یک دکوراتور مجرب همچنین با شناخت متریال ها و مواد پرکاربرد در دکوراسیون فروشگاهی می تواند به نحو مطلوبی از این مواد بهره بگیرد. دکوراسیون فروشگاهی با بهره گیری از روش های مختلفی همزمان با نصب و اجرای سقف کاذب و ساخت انواع دکورهایی که درآنها از چوب استفاده شده است توانسته است به معماری داخلی فروشگاه و یا دکور فروشگاه معنایی دیگر ببخشد.

ایده های دیگر

 

قرار دادن محصولات در ویترین های بیرونی :

اصولا ویترین یک مغازه یا فروشگاه می تواند بیانگر کلکسیونی از محصولاتی باشد که فروشنده در فروشگاه خود به منظور فروش عرضه نموده است. از همین رو لازم است تا در چینش  آن از مهارتهای خاصی بهره گرفته شود. هنر دکوراسیون همچنین می تواند در زیباسازی ویترین بیرونی نیز به شما یاری برساند. چینش و قرار دادن محصولات با استفاده از نظریات و ایده های خلاقانه طراحان و دکوراتورهای برجسته می تواند هم به فروش و درآمد زایی بیشتر فروشگاه شما یاری برساند و هم موجب زیبایی و جذابیت بصری دکوراسیون فروشگاهی به کار رفته در فروشگاه شما شود.

چیدمان مبل ها و صندلی ها :

از جمله ایده های جالب به منظور ایجاد یک دکوراسیون فروشگاهی مدرن بهره گیری از چیدمان صندلی ها یا مبلمان راحت برای بهره گیری مشتریان در داخل مغازه یا فروشگاه می باشد. کیفیت و نوع رنگ بندی مبلمان باید کاملا متناسب با دکوراسیون داخلی فروشگاه باشد و در مکان هایی خاص که بتواند حوزه دید مشتری را محدود نسازد قرار داده شود.

ساده و بدون زرق و برق:

امروزه دیگر دکوراسیون مجلل و به اصطلاح شلوغ در عصر حاضر جایگاهی ندارد. کاربردهای دکوراسیون فروشگاهی در جذب مشتری که با سادگی و در عین حال ظرافت خاصی صورت می گیرد از جمله نیازهای صاحبان فروشگاه ها به شمار می رود. امروزه کارکردهای نورپردازی و استفاده از تکنیک های سایه بر روی اشیاء به مراتب بیشتر از تزیینات و زواید موثر می باشد. طیف های رنگی متنوع و نیز شناسایی جنس و تنالیته رنگ نیز از جمله مهارتهای دکوراتورهای حرفه ای محسوب می شود.

اتاق پرو:

قرارگیری اتاق پرو در یکی از نقاط مناسب فروشگاه موجب می شود تا مشتریان در دکوراسیون فروشگاهی و به خصوص فروشگاه های لباس و پوشاک بیشتر احساس راحتی و دسترسی به محصولات را داشته باشند. رنگ بندی و اندازه اتاق پرو نیز در این زمینه بسیار موثر است.

تصاویر:

استفاده از طرح ها و تصاویری که به نوعی بتوانند بیانگر مقاصد شما برای زیباسازی فضای فروشگاه و استفاده بهینه از دکوراسیون فروشگاهی باشند در فواصل مناسب می تواند دیدگاه شما را برای مشتریان شما بازگو نماید. از همین رو لازم است تا در دکوراسیون فروشگاهی به ترتیب قرار گرفتن عکس ها و پوسترها اهمیت ویژه ای داده شود. عکس ها و تصاویر به کار رفته در دکوراسیون فروشگاهی شما باید کاملا مرتبط با شغل شما باشد. یعنی شما نمی توانید در دکوراسیون فروشگاهی خودتان از عکس حیوانات و یا تصاویر هنری و تامل برانگیز استفاده کنید و یا  در دکور مغازه از عکس های مشاهیر استفاده نمایید.